Voordelig boeken

Voordelig vluchten en hotelovernachtingen boeken kun je bij de partners van Travel and Food blog.

Booking.com
Het is misschien een open deur maar de meest hotels en hostels zijn aangesloten bij Booking.com. Door de aansluiting van de grote hoeveelheid hotels is Booking.com. de meest uitgebreide en meest betaalbare boekingssite. Zeker met het Genius programma van Booking.com loopt het voordeel voor jou als gebruiker hoog op. Na twee boekingen bij Booking.com. wordt je al Genius-lid en krijg je korting op duizenden accommodaties wereldwijd. Hoe meer je boekt als Genius-lid, hoe meer kortingen en beloningen je ontvangt!


Booking.com

Agoda.com
De iets minder bij het grote publiek bekende boekingssite Agoda.com is met name voor boekingen in Azië heel sterk. Agoda.com heeft in vergelijking met Booking.com een nog groter aanbod van hotels in deze regio. Bij Agoda.com is het handig om niet te vroeg te boeken. Op de boekingssite worden na een zoekopdracht dagaanbiedingen aangeboden met kortingen tot soms wel 75%! Je kunt natuurlijk wel je accommodatie ver van te voren boeken en wanneer je een dagaanbieding tegenkomt, je reservering kosteloos annuleren en weer opnieuw boeken met korting. ????

 Vliegtickets boeken

Er zijn veel aanbieders maar de goedkoopste vliegtickets naar Indonesië vind je het beste via onderstaande sites. Zie ook mijn blog  Goedkope vliegtickets boeken.

Skyscanner is in Nederland ontzettend populair. Ik gebruik deze tool al jaren om goedkope tickets te boeken. Er zitten namelijk heel veel handigheidjes in deze tool. Zo kun je bij het zoeken naar een bestemming het invulveld op ‘overal’ zetten en de vertrekdatum op ‘goedkoopste maand’.

Binnenlandse vlucht(en) boeken

Voor de rondreis op in Azië heb je vaak een binnenlandse vlucht nodig. Ik heb de ervaring dat je zo’n binnenlandse vlucht het best kan boeken met de Aziatische aanbieder AIrpaz. Je zult bij AIrpaz veruit de goedkoopste tarieven tegenkomen als je binnen Azië vliegt.