Dag 1
Vlucht van Rotterdam, via Londen naar Denpansar

HOTELTIP: Melasti Kuta Bungalows & Spa

Dag 1 – Vlucht van Rotterdam, via Londen naar Denpansar

In de middag hadden we een vlucht van Rotterdam Airport naar Londen City. Dat is een zeer korte vlucht van 50 minuten. Opstijgen en weer dalen. We hebben de metro genomen naar Piccadilly Circus in Londen en daar een hapje bij Mc Donalds gegeten. Einde van de middag hebben we de metro naar Heathrow genomen. Vanaf daar konden we onze vlucht naar Bali nemen.

Met British Airways vliegen we eerst naar Londen en vervolgens naar Bali

Vlucht naar Bali

We vlogen met Garuda Indonesia. Een hele fijne vliegmaatschappij, met vriendelijk personeel en lekker Indonesisch eten aan boord. Deze vlucht was de langste die we tot nu toe gedaan hadden. Bijna 15 uur aan één stuk. Dat is best lang. Maar we hadden een nachtvlucht en we hebben een groot gedeelte van de reis liggen slapen en daarna wat films gekeken. Al met al viel het best wel mee.

Aankomst op Bali

Op het moment dat we aankwamen op Bali was het intussen ook al weer tegen middernacht. We hadden een hotel in Kuta geboekt. Dat ligt niet ver van het vliegveld af. Dus een taxi genomen, ingecheckt in het Melasti Kuta hotel en snel onze bedjes in. Morgen gaan we kijken wat er hier te beleven valt.

Kuta Bali by night

Na middernacht komen we in Kuta Beach aan

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail”]

De laagste prijzen voor de mooiste accommodaties in Indonesië vind je hierBooking.com