Dag 2 – Een dag in Kuta (Denpansar)

Vandaag hebben we een lekkere relax-dag na de lange vlucht van gisteren. We zijn nu in Melasti Beach Bungalows & Spa in Kuta. Het Melasti Beach Bungalows & Spa ligt te midden van tropische tuinen aan het strand van Kuta, op slechts 10 minuten rijden van de internationale luchthaven Ngurah Rai. Het beschikt over 2 buitenzwembaden en een restaurant.

Een strandwandeling op Kuta Beach Bali

Een strandwandeling op Kuta Beach

We hebben uitgebreid ontbeten met nasi goreng en curry’s, een wandeling gemaakt langs het strand van Kuta, souveniertjes gekocht bij de strandverkopers terwijl we iets hebben gedronken en een verfrissende duik in het zwembad. Zodra je het hotel uitloopt is Kuta een zeer levendige en drukke stad met veel verkeer maar zodra je aan het strand bent merk je daar niet veel meer van. Voor eventjes is het wel leuk om in een wat meer toeristisch gebied te zitten.

Indonesich ontbijt: Nasi GorengFoodtip

In elk hotel op Bali wordt bij het ontbijt Nasi Goreng geserveerd. Nasi Goreng is in Indonesië niets meer dan de opgebakken rijst van de vorige dag (nasi). Lees hier hoe je dit eenvoudige ontbijtgerecht maakt.

[ngg src=”galleries” ids=”3″ display=”basic_thumbnail”]

Wil je ook een betaalbare hotelovernachting in het levendige Kuta boeken?
Profiteer hier van hoge kortingen op je hotelovernachtingen!Booking.com

Geïnspireerd? Pin het!

Kuta Beach, Bali