Selecteer een pagina

TASTE OF THAILAND CULINAIR

Taste of Thailand culinair – 5 gangen menu

De Thaise keuken is verrassend en vindingrijk. Gerechten worden zorgvuldig samengesteld zodat alle zintuigen geprikkeld worden: contrasterende smaken gaan samen met geurige aroma’s en veel kleur en textuur. Er wordt eindeloos gespeeld met de elementen zout, zuur, zoet en pittig – ieder gerecht heeft zijn eigen balans en men streeft naar harmonie. Soms zit de balans niet perse in een enkel gerecht, maar wel in de maaltijd als geheel.

Starter
Thaise crab cake
Hét streetfood uit Bangkok, nu als culinaire starter

Soep
Tom kha kai
Een soepgerecht uit de Laotiaanse en Thaise keuken. De naam betekent letterlijk Kip galanga-soep Het gerecht wordt samengesteld uit kokosmelk, galanga, citroengras en kip. 

Voorgerecht
Thai beef salad
Deze overheerlijke klassieke Thaise rundvleessalade-recept (yum nua) is gemaakt met gemarineerde en gegrilde ossenhaas.

Hoofdgerecht
Krokante red snapper in fris-zoete citroensaus
Als er één vis die in Thailand veel gegeten wordt is het red snapper. Deze tropische vis wordt speciaal voor u geimporteerd. (Bij geen verkrijgbaarheid wordt er zeebaars gebruikt).

Dessert
Kokos mango panna cotta

Taste of Thailand culinair – 5 gangen menu: € 75,- p.p.

Extra opties

Maak de ervaring compleet met een bijpassend wijn- of bierarrangement.

Wijnarrangement € 25,- p.p.
In dit arrangement zitten 3 bijpassende wijnen die in combinatie bij de verschillende gangen geschonken worden.

Bierarrangement € 15,- p.p.
Bij Thais eten is het ook heel lekker om een verfrissend biertje te drinken. In dit arrangement zitten 3 verschillende soorten bieren uit Thailand.

Voorbeelden zijn: Singha, Chang, Leo en Tiger.

 

Wat kun je bij René in jouw keuken verwachten?

Na de boeking van het menu stem ik speciale wensen persoonlijk met je af. Op de afgesproken dag kom ik privé bij jou thuis koken. Ik zorg voor alle kommetjes en borden die nodig zijn om de gerechten op te serveren. Na het dessert zal ik de keuken weer schoon achterlaten.

  • Persoonlijke afstemming René.
  • Inkoop van ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
  • René bereidt overdag de gerechten voor. Bij u in de keuken wordt de eindbereiding en opmaak van de borden gedaan.
  • Incl. kommetjes en borden om de gerechten op te serveren.
  • René laat de keuken schoon achter.

Wat moet je zelf nog doen?

  • Werkruimte (lees keuken) vrijmaken om te kunnen koken.
  • Jij kleed de tafel gezellig aan, met mooi tafellinnen of leuke placemats, glazen en bestek.

 

Bel of Whatsapp me om te reserveren op:
06-5157 6796 of maak een reservering voor dit menu hieronder:

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar