Selecteer een pagina

TASTE OF SOUTH AFRICA

Taste of South Africa – 3, 4 of 5 gangen menu

De Zuid-Afrikaanse keuken is mengelmoes van culturen. Invloeden vanuit de inheemse bevolking, de zoete smaken van zuidvruchten vanuit het Midden-Oosten, de kruidige specerijen vanuit India en Maleisië en niet te vergeten de invloeden van kolonisten, waaronder de Nederlanders. René biedt met dit veelzijdige menu een selectie van de meest heerlijke en iconische gerechten van Zuid-Afrika.

Starter
Mini ‘vetkoek’ met gember masala gehakt of sosatie spiesjes

Soep
Zuid-Afrikaanse Butternut soep

Voorgerecht
Mini bobotie met Zuid-Afrikaanse rijst

Hoofdgerecht
Struisvogelbiefstuk in Zuid-Afrikaanse wijnsaus

Dessert
Chocolade Malva pudding met een Amarula shot

Taste of Asia – 3 gangen menu: € 40,- p.p.

Taste of Asia – 4 gangen menu: € 50,- p.p.

Taste of Asia – 5 gangen menu: € 60,- p.p.

Extra opties

Maak de ervaring compleet met een bijpassend wijnarrangement.

Wijnarrangement
In dit arrangement zitten bijpassende wijnen die in combinatie bij de verschillende gangen geschonken worden.
Wijnarrangement 3 gangen € 15,- p.p.
Wijnarrangement 4 gangen € 20,- p.p.
Wijnarrangement 5 gangen € 25,- p.p.

Een lekker kaasplankje na het eten

Kaasplankje € 10,- p.p.
3 soorten kaas, chutney, noten en een glas port

Bij de koffie wat lekkers erbij

Chocolade- en zoetigheid arrangement € 7,50 p.p.
Een etagere met lekkernijen als verse room bonbons, chocoladetruffels en petit four.

Servies

Borden en kommetjes om de maaltijden op te serveren € 7,50 p.p.
Wilt u de gerechten niet op uw eigen servies presenteren en dat ik de borden en kommetjes meeneem. Ook dat kan!

Wat kun je bij René in jouw keuken verwachten?

Na de boeking van het menu stem ik speciale wensen persoonlijk met je af. Het is dan ook mogelijk om van sommige recepten aan te passen naar de wensen van de gasten. Op de afgesproken dag kom ik privé bij jou thuis koken. Na het dessert zal ik de keuken weer schoon achterlaten.

  • Persoonlijke afstemming René.
  • Inkoop van ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
  • René bereidt thuis overdag de gerechten voor. Bij u in de keuken wordt de eindbereiding en opmaak van de borden gedaan.
  • René laat de keuken schoon achter.

Wat moet je zelf nog doen?

  • Werkruimte (lees keuken) vrijmaken om te kunnen koken.
  • Jij kleed de tafel gezellig aan, met mooi tafellinnen of leuke placemats, glazen en bestek.