Culinair seizoensmenu
Culinair seizoensmenu – 3, 4 of 5 gangen
Koken met ingrediënten waar het op dat moment het seizoen voor is, vind ik altijd de beste keus. Het hoeft niet van ver geïmporteerd te worden, het is supervers en is het meest smakelijk.
Hoewel het seizoensmenu een verrassingsmenu is, wordt het altijd samengesteld in samenspraak met de klant en wordt er rekening gehouden met de voorkeuren en dieetwensen van de gasten.
Dit seizoensmenu kan in de zomer zelfs als culinaire barbeque georganiseerd worden.
Vanaf 8 personen:
Seizoensmenu – 3 gangen menu: € 40,- p.p.
Seizoensmenu – 4 gangen menu: € 50,- p.p.
Seizoensmenu – 5 gangen menu: € 60,- p.p.
Vanaf 15 personen kan in overleg de prijs per persoon gereduceerd worden.
Extra opties
Maak de ervaring compleet met een bijpassend wijnarrangement.
Wijnarrangement
In dit arrangement zitten bijpassende wijnen die in combinatie bij de verschillende gangen geschonken worden.
Wijnarrangement 3 gangen € 10,- p.p.
Wijnarrangement 4 gangen € 15,- p.p.
Wijnarrangement 5 gangen € 20,- p.p.
Een lekker kaasplankje na het eten
Kaasplankje € 10,- p.p.
3 soorten kaas, chutney, noten en een glas port
Bij de koffie wat lekkers erbij
Chocolade- en zoetigheid arrangement € 7,50 p.p.
Een etagere met lekkernijen als verse room bonbons, chocoladetruffels en petit four.
Servies
Borden en kommetjes om de maaltijden op te serveren € 7,50 p.p.
Wilt u de gerechten niet op uw eigen servies presenteren en dat ik de borden en kommetjes meeneem. Ook dat kan!
Wat kun je bij René in jouw keuken verwachten?
Na de boeking van het menu stem ik speciale wensen persoonlijk met je af. Het is dan ook mogelijk om van sommige recepten aan te passen naar de wensen van de gasten. Op de afgesproken dag kom ik privé bij jou thuis koken. Na het dessert zal ik de keuken weer schoon achterlaten.
- Persoonlijke afstemming René.
- Inkoop van ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
- René bereidt thuis overdag de gerechten voor. Bij u in de keuken wordt de eindbereiding en opmaak van de borden gedaan.
- René laat de keuken schoon achter.
Wat moet je zelf nog doen?
- Werkruimte (lees keuken) vrijmaken om te kunnen koken.
- Jij kleed de tafel gezellig aan, met mooi tafellinnen of leuke placemats, glazen en bestek.