TASTE OF ASIA
Taste of Asia – 3, 4 of 5 gangen menu
In deze proeverij uit Azië komen veel verrassende smaken aan bod. Het is een greep uit de lekkerste gerechtjes van bekende keukens in Azië. Laat je meevoeren naar de Oriënt met dit veelzijdige 3, 4 of 5-gangen menu
Starter
Krokante garnalen uit Thailand
Soep
Laksa soep uit Singapore
Voorgerecht
Peking eend pannenkoekjes
Hoofdgerecht
Indonesische rendang met kurkuma rijst
Dessert
Japanse matcha & witte chocolade mousse cake
Taste of Asia – 3 gangen menu: € 40,- p.p.
Taste of Asia – 4 gangen menu: € 50,- p.p.
Taste of Asia – 5 gangen menu: € 60,- p.p.
Extra opties
Maak de ervaring compleet met een bijpassend wijn- of bierarrangement.
Wijnarrangement
In dit arrangement zitten bijpassende wijnen die in combinatie bij de verschillende gangen geschonken worden.
Wijnarrangement 3 gangen € 15,- p.p.
Wijnarrangement 4 gangen € 20,- p.p.
Wijnarrangement 5 gangen € 25,- p.p.
Bierarrangement € 15,- p.p.
Bij Aziatisch eten is het ook heel lekker om een verfrissend biertje te drinken. In dit arrangement zitten 3 verschillende soorten bieren uit Azië.
Voorbeelden zijn: Tsing Tao bier uit China, Singha en Chang bier uit Thailand, Bintang uit Indonesië, Iki bier uit Japan
Een lekker kaasplankje na het eten
Kaasplankje € 10,- p.p.
3 soorten kaas, chutney, noten en een glas port
Bij de koffie wat lekkers erbij
Chocolade- en zoetigheid arrangement € 7,50 p.p.
Een etagere met lekkernijen als verse room bonbons, chocoladetruffels en petit four.
Servies
Borden en kommetjes om de maaltijden op te serveren € 7,50- p.p.
Wilt u de gerechten niet op uw eigen servies presenteren en dat ik de borden en kommetjes meeneem. Ook dat kan!
Wat kun je bij René in jouw keuken verwachten?
Na de boeking van het menu stem ik speciale wensen persoonlijk met je af. Het is dan ook mogelijk om van sommige recepten aan te passen naar de wensen van de gasten. Op de afgesproken dag kom ik privé bij jou thuis koken. Na het dessert zal ik de keuken weer schoon achterlaten.
- Persoonlijke afstemming René.
- Inkoop van ingrediënten van de hoogste kwaliteit.
- René bereidt thuis overdag de gerechten voor. Bij u in de keuken wordt de eindbereiding en opmaak van de borden gedaan.
- René laat de keuken schoon achter.
Wat moet je zelf nog doen?
- Werkruimte (lees keuken) vrijmaken om te kunnen koken.
- Jij kleed de tafel gezellig aan, met mooi tafellinnen of leuke placemats, glazen en bestek.