Stel zelf je gehaktkruiden samen

 

Oud-Hollandse-gehaktballen zoals vroeger thuis of bij oma

Dit kruidenmengsel is niet alleen lekker voor het maken van oud Hollandse gehaktballen, maar ook voor het maken van bijvoorbeeld hamburgers voor op de barbecue.

Wist je dat je gehaktkruiden heel gemakkelijk zelf samen kunt stellen? Zelfgemaakt is altijd beter dan iets uit de winkel. Want je hebt meer zelf in de hand. Bijvoorbeeld hoeveel zout er gebruikt wordt in de gehaktkruiden.

Het recept vind je op deze website: https://travelandfoodblog.nl/oudhollandsegehaktballen/

Of kijk mijn YouTube video:

KokenKoken

Afvallen door op een ander tijdstip te ontbijten en te dineren

Afvallen door op een ander tijdstip te ontbijten en te dineren   Als het gaat om een kilootje minder op de weegschaal, grijpen we vaak naar een dieet. Maar uit een recente studie blijkt dat je alleen maar je ontbijt hoeft uit te stellen en vroeger je diner naar...

Tips om geld te besparen op je boodschappen

Tips om geld te besparen op je boodschappen   Schrik jij ook wel eens van het bedrag dat je moet betalen bij de kassa aan je boodschappen? Je bent niet de enige! Profiteer van deze tips die je echt veel geld kunnen besparen.  Maak een weekmenu Een weekmenu...

Deze maaltijdsoep uit Vietnam wordt steeds populairder

Pho is een gerecht dat door de aanwezigheid van verschillende culturen is ontstaan. Rundvlees werd populair door de kolonisatie van de Fransen. De Chinezen namen de platte noedels mee en samen met lokale smaakmakers ontstond zo aan het begin van de 20e eeuw het beroemde noedelgerecht.

Is brood echt een dikmaker?

Is brood echt een dikmaker?   Vaak wordt brood als boosdoener aangewezen binnen een voedingspatroon. Het bevat veel koolhydraten en het zou mogelijk een dikmaker zijn. Sommigen stellen dat je zonder brood beter af zou zijn. Maar is dit imago van brood als...

Japanse pannenkoek verovert Nederland

De dikke Japanse Soufflé pannenkoek verovert ons land. Rotterdam heeft nu een heus Soufflé Café. Het mierzoete interieur van het restaurant is voor influencers de kers op de taart. Is het voor de ‘looks’ of voor de lekker?