Selecteer een pagina

Dag 14 – Zion National Park > Las Vegas

Vanmorgen uitgecheckt bij Zion Ponderosa Ranch en een autorit gemaakt van zo’n 300 km naar Las Vegas. Aangezien we aan de oostkant van Zion National park sliepen en naar het westen moesten rijden richting Las Vegas zijn we vanmorgen door het Zion National Park die kant op gereden. Een hele mooie autoroute met de imposante bergen en natuur aan weerskanten.

Op blote voeten naar boven gewandeld in Zion National Park

Blote voeten pad

In het park hebben we vanmorgen een stop gemaakt en een mooie wandeling gemaakt aan de oostkant van Zion National Park, in de buurt van the East Temple. De wandeling was nu misschien nog wel mooier dan 2 dagen geleden omdat het weer nu helder en zonnig was en alle kleuren mooier uit de verf kwamen. We hadden ons echter wel een beetje verkeken op deze wandeling. Aanvankelijk dachten we even snel naar een mooi uitkijkpunt te lopen, dus we liepen gewoon op onze teenslippers het pad op. De wandeling naar het uitkijkpunt was toch wel langer dan gedacht zodat we op een gegeven moment maar op blote voeten verder zijn gegaan om niet uit te glijden op de gladde rotsen.

Op de highway 9 richting Las Vegas een stop gemaakt bij Fort Zion. Je vind hier een nagebouwd Western dorp in een soort van Loony Tunes-achtige stijl. Leuk om even rond te lopen.

Hotel Circus Circus in Las Vegas

Toen we in de middag de toegangsweg naar Las Vegas hadden bereikt begon het heel slecht weer te worden. Regen en onweer zorgde al snel voor een lange file op de snelweg. Aan het eind van de middag bereikten we pas hotel Circus Circus dat aan het begin van de bekende Las Vegas strip ligt. Na het inchecken zijn we de strip opgelopen, een hapje gegeten bij Denny’s waar we verrast werden door een mooie vuur- en lichtshow bij hotel the Mirage aan de overkant van het restaurant.

We blijven 3 nachten in hotel Circus Circus in Las Vegas. Deze accommodatie is een casino en hotel dat als thema het circus heeft en bevindt zich op the Strip. Tevens is er een geheel overdekt attractiepark te vinden met rollercoasters.

Hotel Circus Circus ligt aan aan het begin van de Las Vegas Strip

[ngg src=”galleries” ids=”40″ display=”basic_thumbnail”]

De route van deze dag

Wil je ook wel eens op de strip in las Vegas slapen? Profiteer nu van hoge kortingen op je hotelovernachtingen!


Booking.com