Dag 18 – Mammoth Lakes

Vandaag worden we wakker in weer een compleet andere omgeving. Juniper Springs Lodge bij Mammoth Lakes. We hebben ontbeten in het appartement met geroosterd brood, pancakes en donuts. Daarna lekker gezwommen en in de hot tub gezeten.

Na de lunch zijn we naar Mammoth Lakes gegaan en een mooie bergwandeling gemaakt naar een waterval. De omgeving is hier heel fris, groen en bergachtig. Het doet een beetje denken aan foto’s van Canada die we eerder hebben gezien. In de winter is dit gebied geliefd bij wintersporters. Dat merk je aan alles. De bouw van huizen ziet er vaak zwitsers uit, er zijn veel skiliften en de temperatuur is hier (ook in de zomer) een stuk lager. Er was ons verteld dat we op moesten passen voor beren tijdens onze wandeltocht, maar die zijn we niet tegengekomen.

Groene berglandschappen bij Mammoth Lakes

’s Avonds hebben we lekker Mexicaans gegeten bij Roberto’s café in het stadje. Het aanbod van Mexicaanse restaurants is heel groot in de gebieden waar we tot nu geweest zijn. Vaak kom je ketens tegen langs de snelweg zoals Taco Bell en Chipotle Mexican Grill.

Foodtip

In Amerika zijn er veel Mexicaanse restaurants en ben je in de gelegenheid om veel uit te proberen. Deze smothered wet burrito’s met rundergehakt en bonen worden gesmoord in een Mexicaanse saus en gesmolten kaas. Top de burrito’s met je eigen favorieten zoals guacamole, zure room, sla, ui en tomaten.  Kijk hier voor het recept.

 

[ngg src=”galleries” ids=”44″ display=”basic_thumbnail”]

Wil je ook een ontspannen overnachting in Mammoth Lakes boeken? Profiteer nu van hoge kortingen op je hotelovernachtingen!


Booking.com