Selecteer een pagina

Dag 9 – Sedona

Vanmorgen ontbeten in de prachtige cactustuin voor onze bungalow in the Sky Ranch Lodge. Muffins, crackers, pancakes en juice. Een kleine wandeling gemaakt langs de klif van het resort met mooi uitzicht op de bijzondere rode bergen. Onderweg gleed er ineens een ratelslang het pad over. Nick liep voorop en schrok zich dood. Hoewel de slang banger voor ons was en snel een onderkomen in het struikgewas zocht.

Sky Ranch Lodge in Sedona met uitzicht op the Red Rocks

Sky Ranch Lodge in Sedona

In de middag geluncht in the Coffee Pot Restaurant. Een restaurant dat bekend staat om z’n 101 verschillende omeletten en veel celebrities die er hebben gegeten. Wij aten er overigens een lekkere mexicaanse maaltijd.

Vervolgens hebben we een autorit gemaakt langs prachtige uitkijkpunten op o.a. Cathedral Rock. De rots is vooral erg mooi gezien vanaf een locatie die Red Rock Crossing heet, je ziet Cathedral Rock hier – tegen zonsondergang – prachtig in het water van Oak Creek weerspiegelen. We hebben deze middag lekker gezwommen the Oak Creek River. Aanvankelijk wilden we gaan zwemmen in Slide Rock State Park, maar daar was het in de middag zo druk dat we besloten hebben om daar morgenvroeg terug te komen als we op weg zijn naar the Grand Canyon.

Prachtig uitzicht in Red Rock State Park

[ngg src=”galleries” ids=”35″ display=”basic_thumbnail”]

Wil je ook zo’n mooie overnachting in Sedona? Travel & Food Blog mag u namens booking.com de scherpste deals aanbieden voor een overnachting in Sedona. Profiteer nu van hoge kortingen op je hotelovernachtingen!


Booking.com