Selecteer een pagina

Dag 22 – Sonora > San Francisco

Vanmorgen stond er een heerlijk uitgebreid ontbijt klaar in the Gunn House Hotel. In de keuken van het hotel wordt al heel vroeg in ochtend begonnen aan taarten, diverse soorten cake, quiches en eieren. Alles handgemaakt. We hadden geen haast vandaag om weg te komen dus we hebben uitgebreid genoten van het ontbijtbuffet in de victoriaans ingerichte ontbijtkamer en lekker kunnen relaxen bij het mooie zwembad van het hotel.

Uitgebreid ontbijt in the Gunn House Hotel

Amerikaans ontbijt in the Gunn House Hotel

In middag zijn we op weg gegaan naar San Francisco. “If you’re going to San Francisco, be sure to wear some flowers in your hair”. De route over de interstate 120 voerde ons door een vrij kaal en vlak landschap, langs boerderijen en saaie voorsteden van San Francisco.

Maar als je kunt nog een mooie tussenstop maken bij Table Mountain. Je kunt je auto parkeren bij Table Mountain Trailhead Parking en hier heb je een prachtig uitzicht over Bear Creek. Als je geluk hebt en in het juiste seizoen bent zijn er duizenden gekleurde bloemen te zien op de noordelijke helling van Table Mountain.

Table Mountain Trailhead Parking

Table Mountain Trailhead Parking

Verder op weg zijn we op verzoek van Hugo gestopt bij een Dunkin’ Donuts filiaal in Modesto. Hugo is een een fan van donuts en bij Dunkin’ Donuts is er een heel groot assortiment om uit te kiezen. We hebben hier een paar grote dozen met verschillende donuts besteld en lekker zitten smullen.

We slapen komende nachten in een airporthotel bij de luchthaven van San Francisco. Hilton San Francisco Airport Bayfront. Een mooi, luxe maar wel zakelijk hotel waarvandaan makkelijk de luchthaven te bereiken is en we met de metro naar de stad kunnen gaan.

Het Hilton San Francisco Airport Bayfront ligt aan San Francisco bay

Tegen de avond hebben we de rental car ingeleverd. Die hebben we toch niet meer nodig de komende dagen en op verzoek van Nick een burger gegeten bij Five Guys in een shoppingmall in de wijk San Bruno. Volgens Nick en vrienden van ons die in Amerika wonen zijn bij Five Guys de beste hamburgers te krijgen in Amerika. De burgers zien er wel vettig en ‘sloppy’ uit maar de smaak is ongeevenaard. We kijken al uit naar een vestiging in Nederland!

Vanuit de hotelkamer kijken we uit over de San Francisco Bay. Mooi met al die lichtjes. Ik heb al zin in morgen om de stad in te gaan.

[ngg src=”galleries” ids=”48″ display=”basic_thumbnail”]

De route van deze dag

Namens booking.com bieden we de scherpste deals aan voor een overnachting in San Francisco. Profiteer nu van hoge kortingen op je hotelovernachtingen!


Booking.com