Quesadillas met tomatensalsa:

Voor de salsa. 
Snij 5 plakjes smeltkaas in stukjes en snij 4 bosuien in ringetjes. Meng deze ingrediënten met 2 uitgelekte blikjes linzen in een kom. Breng op smaak met zout en peper.

Voor de vulling van de quesadillas:
Snij  kleine rijpe tomaten in stukjes, 1 groene peper in ringetjes en hak een handje verse koriander. Meng dit in een kom en knijp er het sap van 1 limoen boven uit. Voeg 1 el rietsuiker toe, meng het door elkaar en laat de smaken even intrekken.

Verdeel de vulling over 4 (volkoren) tortillawraps. Klap 1 keer dubbel en rooster de quesadillas een paar minuten aan elke kant op de barbeque. Pas op dat ze niet verbranden.

Gemarineerde aubergine

Snij 2 aubergines in plakken van 1 cm. Smeer de plakken in de extra vergine olijfolie. Bestrooi met zout, peper en gehakte rozemarijn. Wrijf alles goed in. Rooster de plakken aubergine een paar minuten aan elke kant op de barbeque. Leg daarna apart op een ‘koelere’ plek van de barbeque waar het nog wel kan doorgaren maar niet meer gegrild wordt.

Gegrilde ananas

Snij een ananas met schil en al in plakken van 1 cm. Rooster de plakken ananas een paar minuten aan elke kant op de barbeque. Door het roosteren gaan de suikers in de ananas karameliseren en wordt het zoeter.

Serveren

Snij de quesadillas doormidden, leg op een bord en schep er een paar lepels tomatensalsa op. Leg er een paar plakken aubergine en ananas bij. Server met gekoelde en in plakken gesneden watermeloen.

Quesadillas met tomatensalsa:

Voor de salsa. 
Snij 5 plakjes smeltkaas in stukjes en snij 4 bosuien in ringetjes. Meng deze ingrediënten met 2 uitgelekte blikjes linzen in een kom. Breng op smaak met zout en peper.

Voor de vulling van de quesadillas:
Snij  kleine rijpe tomaten in stukjes, 1 groene peper in ringetjes en hak een handje verse koriander. Meng dit in een kom en knijp er het sap van 1 limoen boven uit. Voeg 1 el rietsuiker toe, meng het door elkaar en laat de smaken even intrekken.

Verdeel de vulling over 4 (volkoren) tortillawraps. Klap 1 keer dubbel en rooster de quesadillas een paar minuten aan elke kant op de barbeque. Pas op dat ze niet verbranden.

Gemarineerde aubergine

Snij 2 aubergines in plakken van 1 cm. Smeer de plakken in de extra vergine olijfolie. Bestrooi met zout, peper en gehakte rozemarijn. Wrijf alles goed in. Rooster de plakken aubergine een paar minuten aan elke kant op de barbeque. Leg daarna apart op een ‘koelere’ plek van de barbeque waar het nog wel kan doorgaren maar niet meer gegrild wordt.

Gegrilde ananas

Snij een ananas met schil en al in plakken van 1 cm. Rooster de plakken ananas een paar minuten aan elke kant op de barbeque. Door het roosteren gaan de suikers in de ananas karameliseren en wordt het zoeter.

Serveren

Snij de quesadillas doormidden, leg op een bord en schep er een paar lepels tomatensalsa op. Leg er een paar plakken aubergine en ananas bij. Server met gekoelde en in plakken gesneden watermeloen.