Selecteer een pagina

Dag 26 – Een vlucht van Jakarta naar Londen

Het is toch wel een lange zit, zo’n vlucht van Indonesië naar Europa. In bijna 15 uur zijn we vandaag aan één stuk naar Londen gevlogen. Maar we hadden wel genoeg ruimte (er waren stoelen niet bezet) en met een leuk filmpje op het scherm was het wel te doen. Bovendien heb ik zelf veel geslapen en dan gaat de tijd ook wel snel.

Garuda Indonesia

Stewardessen van Garuda Indonesia heten je welkom

Met een vlucht bij Garuda Indonesia blijf je nog nog even in de Indonesische sfeer. De stewardessen in Indonesische mantelpakjes die je welkom heten met de handen tegen elkaar en de lekkere kruidige maaltijden die voor een vliegtuigmaaltijd kwalitatief erg goed zijn.

Kings Cross St Pancras

Op Londen Heathrow aangekomen zijn we naar de metro gelopen om naar het centrum van Londen te gaan. De metro had helaas te kampen met een storing waardoor er minder treinen reden waar we lang op moesten wachten en die hierdoor overvol waren. Uiteindelijk bereikten we met wat vertraging het Kings Cross St Pancras station, waar op 3 minuten loopafstand ook ons hotel is gevestigd. Het is een erg simpel hotel met kleine kamers maar het voldoet om er een nachtje te slapen. Opmerkelijk eigenlijk, dat dit onze duurste overnachting van deze reis is, maar het meest eenvoudige onderkomen. Aan de andere kant kun je de prijzen van een stad als Londen niet vergelijken met Indonesië.

Kings Cross St Pancras

Kings Cross St Pancras

Slapen in Londen

’s Avonds hebben we wat gegeten bij Five Guys, wat hier praktisch om de hoek is en gaan we lekker op tijd slapen in het Elmwood House. Dan zijn we morgenochtend hopelijk weer fris om Londen te verkennen.

Elmwood House London

Elmwood House London

De route van deze dag

Profiteer hier van hoge kortingen op je hotelovernachtingen!


Booking.com